Din 1930

Hotelul Lido face parte din grupul Phoenicia Hotels si este o fila de istorie a Bucurestiului, cladirea fiind proiectata si gandita in cel mai mic detaliu de un celebru arhitect al perioadei interbelice, Ernest Doneaud. Arhitectura cladirii situata in inima „Micului Paris”, pe Bulevardul Magheru, este incadrata in curentul modernist, cu elemente Art Deco, ceea ce ii confera o frumusete aparte si o valoare istorica de neegalat.

Luxul, eleganta si bunul gust al acelor vremuri sunt principalele caracteristici pe care ne-am bazat atunci cand am creat si decorat spatiile hotelului nostru. Astfel, daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere acces la principalele atractii turistice sau daca doriti sa ajungeti rapid in orice parte a orasului suntem alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

La hotelul Lido by Phoenicia pretuim calitatea serviciilor oferite si dorim ca oaspetii nostri sa se simta ca acasa.

115camere
45angajati
1restaurante
1fitness
1Masaj

Standardele Phoenicia Hotels

1. Servicii de calitate
Ne face placere sa intelegem fiecare oaspete in parte si astfel sa ii putem oferi serviciile de care are nevoie, la cele mai inalte standarde, atat din punct de vedere al dotarilor, cat si al personalului.
2. Oportunitatea de a trai clipe memorabile
Am invatat de-a lungul anilor ca oamenii isi amintesc modul in care ii faci sa se simta si de aceea dorim ca fiecare oaspete care ne trece pragul sa petreaca momente de neuitat cu ajutorul echipei noastre.
3. Dezvoltare continua
Vremurile se schimba, nevoile oamenilor se schimba si de aceea depunem eforturi in mod constant pentru a satisface chiar si cel mai pretentios oaspete.
4. Creativitate
Dorim intotdeauna sa ne surprindem oaspetii cu cate ceva inedit, iar din acest motiv creativitatea este una din valorile de baza ale echipei noastre.